Verkostot ja vaikuttaminen

SeniorSurfin toiminta perustuu verkostojen kanssa työskentelyyn ja yhteiskehittämiseen. Kuulumme moniin muiden tahojen ylläpitämiin verkostoihin ja koordinoimme itse SeniorSurf-verkostoa. Yhdessä olemme vahvempia!

SeniorSurf-verkosto

Hei seniorien digituen parissa työskentelevä! Tule mukaan SeniorSurf-verkostoon tekemään yhteistyötä, saamaan vertaistukea ja oppimaan uutta! Pysyt samalla kärryillä, mitä ajankohtaista muilla digitoimijoilla on meneillään. Lue lisää ja liity SeniorSurf-verkostoon täällä.

Kysely digiopastajille sähköisten asiointipalveluiden haasteista

Keräämme digiopastajilta tietoja sähköisten asiointipalveluiden käyttöön liittyvistä haasteista. Tavoitteena on ymmärtää paremmin palveluihin liittyviä haasteita ja välittää tietoja palveluntarjoajille palveluiden kehittämisen avuksi. Lue lisää ja vastaa kyselyyn täällä.

Muut verkostot

SeniorSurf on mukana monissa digituen verkostoissa vaikuttamassa seniorien digitaitoihin ja digiosallisuuteen liittyvissä asioissa. Olemme mukana mm. Digi- ja väestötietoviraston valtakunnallisessa digitukiverkostossa sekä maakunnallisten digitukihankkeiden koordinoimissa alueellisissa verkostoissa.

Noudatamme toiminnassamme Digi- ja väestötietoviraston digituen eettistä ohjeistusta.

Haku